LÆKRE MADPLANER

LÆKRE MADPLANER

Madplaner

Madplaner med opskrifter på abonnement har jeg skabt til dig der ønsker hver, eller hver anden uge, at få tilsendt en madplan til inspiration. Der er fokus på hurtige hverdagsretter og lignende de retter jeg deler på min instagram profil.

Hele familien kan spise med og jeg sørger for at fylde madplanen med gode lækre retter, som er hverdagsvenlige og som børnene er vilde med.

Du vil modtage en ny madplan hver, eller hveranden, fredag, så du har weekenden til at handle osv.

Du kommer ikke til at købe en skræddersyet kostplan, men forskellen på mine madplaner og andres er, at de stadig har fokus på mængder.

Mine madplaner er ikke bare madplaner. Det er opskrifter der tager hensyn til 3 ting:

Madplanen indeholder forslag til:

cereals

Morgenmad

lunch

Frokost

snack

2x Mellemmåltider

meal

Aftensmad

Tilmelder du dig madplaner på abonnement vil du også komme med i mit lukkede forum på Facebook, hvor I kan spare med hinanden og en gruppe jeg også vil være en del af. Det er vigtig at du forstår at madplanerne kan ikke stå alene, hvis dit mål har stor betydning for dig. Hvis du savner inspiration og måske vil komme godt i gang, er de helt perfekte. Men har du et mål som er vigtig for dig at opnå, så vil jeg anbefale at kombinere planerne med mit online kursus forløb eller et Online coaching forløb. Og er du i tvivl om hvad der passer til dig, så kan du altid bare spørge og så finde vi sammen frem til det rigtige til dig. Du kan altid stoppe dit abonnementet, opsigelsesperioden er indeværende måned +1 måned.