MOMMY
GLOW

Et forløb lavet for mødre der med GARANTI ønsker at opnå madro og komme i mål med vægttabet!

Kom i gang nu!

4.1/5

Ditte Kim

Vaneterapeut og overspisningscoach

Mine seje mødre finder altid deres GLOW frem!

Mine seje klienter stråler under et forløb, fordi de endelig vælger sig selv TIL i en travl hverdag. Størstedelen af mine klienter er nemlig mødre til 1-3 børn, er mellem 28-38 år, og har travlt med alt fra arbejde, familielivet og hvad end hverdagen byder på! 

Bonusser

30 dages glædes-garanti

Spar 500 kr. i opstarts- gebyr

+1 ekstra måned gratis
(værdi: 1.500 kr.)

Hvad er MOMMY GLOW?

GIV SLIP pÅ

Hvad er glædesgaranti?

Ved opstart sætter vi rammerne for at forløbet bliver bedst muligt for DIG og din livsglæde.

Føler du ikke forløbet giver dig det du drømte om, så kan du få pengene tilbage.

Formålet er nemlig, at dette forløb giver dig en livsglæde og redskaberne hertil, som vil holde resten af livet!

Hele dit forløb samlet ét sted!

Ugentlige madplaner

Hver uge får du en ny madplan, der er tilpasset hvad du og din familie kan lide. Madplanerne tilpasses dertil under dit forløb alt efter hvad du oplever virker for DIG.

Ugentlige checkins

Hver uge laver vi et checkin med hvordan dit sind, din krop, vægten og spejlbilledet ser ud. På den måde kan jeg hjælpe dig bedst muligt under forløbet, så jeg sikrer mig, at jeg er den bedst mulige coach for dig og dine behov.

Daglig sparring via chatten

Via chat-funktionen kan du altid skrive til mig, hvis du har spørgsmål, bekymringer eller glæder at dele. Jeg er her for DIG under forløbet, også på de skæve tider!

Adgang til+900 opskrifter

Med i forløbet får du fuld adgang til min app med +900 opskrifter, der kan give dig endnu mere inspiration til sund, lækker og nærende mad for hele familien.

Klientudtalelser

Ditte er så dygtig og støttende!

Alt foregår i samarbejde med dig, og hun tager hensyn til dit job, familie osv.

Gennem forløbet hos Ditte, har jeg opbygget en sund og vedvarende livstil, hvor der er plads til at hygge sig.

Laura Hc

Kan kun give den varmeste anbefaling til et forløb hos Ditte.

Livsstilændringen har på en måde været let og lige til. Det er ikke en madplan fyldt med uoverskuelige retter. Det er retter alle i familien kan lide og være med på.
Tydeligt at mærke Dittes engagement og hun giver gode råd og skub når der er brug for det.

Forløbet hos Ditte er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Malene

Jeg har været utrolig glad for at have brugt DitteKim.

Jeg har på egen hånd tabt en del kg over de sidste 3 år, men har ikke rigtig kunne komme i mål selv.. men efter at have været i et forløb hos DitteKim i snart et halvt år, er jeg kun 300 g fra målet og har fået fået mod på at smide et par kg mere. Udover det har jeg virkelig lært at det ikke behøver at gå så stærkt med de kg, jeg skal nok komme i mål og det er også med plads til fest, ferie og fredags slik uden dårlig samvittighed ☺️ jeg elsker onsdag, hvor jeg melder min vægt/mål ind og får enten en video eller en besked - for uanset om vægten er faldet eller ej, føler jeg mig forstået, anerkende og bakket op om, hvilket har gjort at jeg ikke er faldet tilbage til de gamle dårlige vaner igen ☺️ DitteKim er altid i mit hoved, når jeg spiser ude eller når jeg har travle perioder, hvor det bliver det lette mad, så jeg spiser med måde nu og ikke med mine følelser (i hvert fald 90% af tiden 😝)

Nanna Drewsen

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Ditte Kim.

Ditte har været i øjenhøjde med mig fra dag 1. Når jeg har haft det svært, så var hun lige ved siden af mig (føltes det som om) og bakkede mig op. Når hun har fornemmet, at jeg var klar til noget nyt, så har jeg fået et lille skub. Når jeg har haft forståelsesspørgsmål, så har hun været tålmodig og forklaret det. Ditte har kort sagt været der, når jeg haft brug for det, uanset hvad det så har været.

Alt i alt en fantastisk støtte og med gode redskaber, som jeg ikke var kommet så langt uden. Et forløb ved Ditte er den bedste investering, jeg gjort i mig selv - uden tvivl!

Karina Jensen

Lækker og varieret mad

Her ser du eksempler på hvordan forskellige dage kan se ud på en madplan. Hver plan tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Vi arbejder IKKE med restriktioner på et forløb hos mig. Vi arbejder på at skabe en ro og nydelse omkring maden - så INTET er forbudt!

Er du klar til at opnå
vægttab og glæde med garanti?