Vejen til overskud

249,00 kr.

Denne bog er skabt til, at hjælpe dig med at opnå dine mål og drømme – samt skabe det mindset og den udvikling du ønsker.

Med daglige og ugentlige refleksionsøvelser, tager du hånd om din mentale sundhed og skaber derved de bedste forudsætninger for at opnå succes.

Den er skabt til at du kan bygge et stærkt og positivt mindset.
Hjælper med refleksion og kritisk tænkning.
Lære at integrere manifestation i din hverdag så du tiltrækker din drømme.
Skabe overblik og overskud gennem din planlægning.
Den indbyder til, at du dagligt fokuserer på og skriver ned:
Hvad du er taknemmelig for
Hvad der især gjorde dig glad og hvorfor
En positiv bekræftelse om dig selv eller livet generelt
Hvad du har gjort af gode ting for dig selv i dag.

På lager

Beskrivelse

De sidste mange år har jeg arbejdet med mig selv for at bryde med hamsterhjulet og for at skabe det mindset jeg ønsker. Jeg sætter derfor konkrete mål og drømme. Jeg manifesterer dem og gør dem til virkelighed. Jeg tror på, at jo flere af os, der udlever vore drømme og er lykkelige – jo flere vil blive inspireret og følge med, og at den høje og gode energi vil smitte af på vore medmennesker. Lad os skabe et rum hvor alt er muligt.

At være kontinuerlig er den vane, der understøtter hvert positivt eller negativt resultat og handlinger, der gentages dagligt, der svarer til store resultater over tid. Så bliv ved med dine bekræftelser, dine handlinger og at bygge dig selv op! For så er der INTET loft for hvad du kan opnå og opleve!

Vær til stede i nuet. Det eneste, vi kan være sikker på, er nuet, lige nu og her. Vær taknemlig for, at fortiden bragte dig lige præcis her til dette nu. Med den indsigt, du har, vil du skabe din fremtid.

 

Tag kontrollen tilbage med daglige sider, ugentlig gennemgang og månedlig målsætning.