video COACHING

VIDEO
COACHING

Individuelle forløb

Lever du for at overleve? Meningen er, at vi skal leve vores liv til fulde. Det er ikke meningen vi skal leve for at overleve.

Kæmper du med at stoppe dig selv, når trangen til at overspise opstår. Du bruger måske kontrol, slankekure, træning, gåture, praktiske ting til at aflede opmærksomheden fra maden. Men det virker meget sjældent.

Og kæmper du med at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise når du er sulten og stoppe når du er mæt? Hvor du kan nyde al slags mad og drikke uden at få madstress og følelsen af skyld og skam? Og lider du af overspisning og vil gerne finde redskaberne til at få et mere afslappet forhold til maden og dine spisemønstre?

Du er ikke den eneste og jeg kan berolige dig med, at der findes andre veje til at håndtere følelser end gennem maden og dem kan du lære igennem øvelse.

Hos mig kommer du til at arbejde med dine udfordringer, dine forhindringer, din overspisning og dine vaner. Jeg er der hele tiden på sidelinjen til hjælp, vejledning og støtte.

Når vi arbejder med dine vaner og mønstre, finder vi ud af, hvorfor du gør som du gør. Ud fra dette arbejder vi sammen om at lave en varig ændring, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Det er også dette arbejde der gør, at du kan stå på egne ben og vedligeholde ændringerne, når forløbet er slut.

Jeg kommer til at benytte mine faglige redskaber alt efter behov.

Sessionerne foregår enten pr. telefon eller online via zoom eller teams.

Ved online eller pr. telefon behøver du ikke spekulere over om du skal møde op et sted, om det passer med børnene eller du bor i den anden ende af landet vi kan stadig arbejde sammen.

Et individuelt forløb er til dig der ønsker at få hjælp 1:1 hvor vi sammen finder den løsning der vil føre dig i mål. 1:1 samtaler er til dig der ønsker en samtale lige som hvis vi mødtes fysisk. Her foregår det online pr. telefon eller zoom, men forløbet er det samme som fysisk.

Priser & Forløb

1 session (50 min.) 749 kr.

Købe et klippekort

5 sessioner 3.295 kr. (spar 450 kr.)

10 sessioner 6.490 kr. (spar 1000 kr.)

dittekim1 min

Din nye livsstil starter i dag